RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 06 / Report - 2

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 06 / Report
1
2
Všetky stránky

 

Semifinále dva: Piranha vs. Jox. Majster šaolinu Jox našiel asi vo vysokých himalájskych a lužnolesných mítinách tajnú bylinu dlhovekosti a vo svojej láske k Driftu, nadrvil jej dostatok do oleja a vazelíny pre jeho autíčko. Nadrvil jej tak veľa, že inštitút priateľov Voloďu Uljanova (pre mladších, Lenina) sa už pripravuje na stavbu nového mauzólea hneď vedľa Leninovej rodnej chatrče a keď Jox odjazdí, TT-čko tam odložia. To mu ale teraz nebráni vyžmýkať všetko čo v tejto starej dáme je. Piranha sa odvážne postavil na odpor, no jeho TRF to nezvládla. Stará dáma, nechajúc na dráhe aj srdce (rozumej, motor), vytlačila TRF-ku do puklíc (a do zabudnutia). Čistou jazdou Jox dominoval súboju, no Piranha dobiehal jeho náskok rýchlou jazdou v dlhých pasážach. Ku koncu, rozdiel nebol tak markantný a opäť to bol jeden z momentov, ktoré rozhodcom nie je treba závidieť. Nakoniec sa po dodatočných jazdách rozhodli pre víťazstvo Joxa ten sa tak pridal k Šalátovi do finále.

 

Pred finále ná čaká ale ešte malé finále, súboj o tretie miesto. A tam si hompáľajú nohy Marcel a Piranha. Obaja smutní z predchádzajúceho súboja, no odhodlaný pobiť sa o prvenstvo aspoň aspoň teraz. Viac šťastia a presnosti bolo na strane Marcela ten si tak po dlhom čase síce neprevezme Bonsaj, ale bude sa tešiť aspoň z tretieho miesta.

 

A prišlo až na finále šiesteho kola. Vďaka presunom a komplikáciám, začínalo sa pomerne neskoro a každý už začínal cítiť únavu z celého dňa. Na pár minút ale bolo treba zaťať zuby a bojovať. Predseda vs. podpredseda, Jing vs. Jang, Majster vs. Antimajster... prosto, Šalát vs Jox. Epický súboj, ktorý sa opakuje z času na čas, no len málokedy takto vysoko. V takomto finále je radosť jazdiť, súboje sú napínavé a obaja súperi vedia, že zvíťaziť nie je nemožné. Obaja rybári vytiahli antény až na doraz a pustili sa do toho aj tentokrát naplno. Čo presne bolo tým, čo naklonilo misky váh sa treba spýtať rozhodcov. Tak či onak, Šalát bol víťazom a aj keď to bude možno na neuverenie, bolo to jeho prvé víťazstvo v pretekoch vôbec. (a užil si ten sladký pocit dosýta :-) )

 

Da Winners :)

 

Tak..to by sme mali šieste kolo... Report 07 je na ceste...



Posledná zmena dňa Pondelok, 27 September 2010 18:51  
Comments (3)
bol som tam...
3 Pondelok, 27 September 2010 11:46
603
v pohode
2 Pondelok, 27 September 2010 09:03
piranha
Dobré čítanie, ako vždy.
super pobavilo...
1 Pondelok, 27 September 2010 08:28
jox
pekny report, dakujeem...

a ta namakana fotka 603...
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Otvárame šalátový bar... zmesku nedokončených, neupravovaných a nekorigovaných článkov (resp. ich zárodkov) a myšlienok, ktoré pre Vás vypotil šalát

Nájdete ich v sekcíi "Klubové informácie" , až po prihlásení...

(len pre členov RC Drift team-u)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916957

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok