RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report
1
2
3
4
Všetky stránky

 

Kapitánov denník, hviezdny dátum 42285.3 . Let naprieč galaxiou je strašná nuda. Ja stále pospávam na kapitánskom kresle, prvý dôstojník hrá solitaire na iPhaseri32 a nadáva, že to neprehráva jeho obľúbené Flash aplikácie. Je to ale pekné a farebné. Našťastie, dnes ráno sme zachytili neznáme vysielanie na 40MHz z malej planéty v kvadrante Alfa-Fí 3. Ide o planétu kategórie AB-, teda život na nej je v podstate aj možný, ale nestojí za to. Je to ale vítané vzrušenie na tejto nudnej ceste a tak tam hodíme očko, šupneme nejakú tú sondu a pôjdeme zas ďalej. Koniec záznamu.


Race logo


 

 


V tom istom čase, pripravovala sa skupina pozemšťanov na siedme kolo intergalaktických pretekov RC Drift Cup, ročníka 2010. Predchádzajúce kolo bolo vďaka nevypočítateľnému vyčíňaniu počasia roztrhané na dve dejstvá a keďže organizátori nechceli dnes nič riskovať, pripravili preteky v tréningovej hale v Palace, na tradičnom, tréningovom koberci. Pretekom predchádzala krátka rozprava o budúcnosti klubu a príprava trate. Tej sa aj tento krát zhostil Šalát a za výdatného prispenia názorov od ostatných prítomných sa podarilo vytvoriť trať, aká tu ešte nebola. Jednoduchá na prvý pohľad, bez kruhového objazdu, so zrkadlovým tvarom zákrut, no o čo jednoduchší tvar, o to náročnejšie bolo udržanie ideálnej stopy a udržanie auta v ideálnom drifte. Na jednoduchej trati tak bolo vidno každú chybičku, každé zaváhanie.

Tento pretek sa vyznačoval okrem nezvyklej trate aj absenciou „DK 2009“ Marcela, ktorý žiaľ so smútkom v duši nemohol sa zúčastniť tohto podniku. To ale asi na druhej strane prilákalo kopu pretekárov, ktorí zacítili šancu ako kojot mršinu a nenechali si túto príležitosť ujsť. Prišlo ich až 21, čo bol pravdepodobne tohto sezónny rekord.

The team


Kapitánov denník, hviezdny dátum 42286.5 . Sondy z planéty kategórie AB- sa vrátili a previedli sme plazmové matrice do hlavného počítača lode. Sondy nasourcovali na planéte približne 2,5 Petabytov dát z nezabezpečených sietí. Po prevedení cez filter zbytočných informácií a odstránení obrazovej dokumentácie z rozmnožovania cicavcov sa objem dát zmenšil na zopár Giga. Palubný antivírus Mengele Alfa odstránil aj 15 tisíc druhov rôznych samočinne sa spúšťajúcich primitívnych programov bez pozitívneho prínosu. Komandér Data, náš android, sa podujal preveriť zvyšné dáta a odfiltrovať dôležité informácie. Jeho správu očakávam čoskoro, no bude asi veľmi krátka. Veď čo už len také zaujímavé tam môže nájsť. Dokiaľ to dokončí, idem sa na holopalubu zahrať na kapitána tlačného remorkéra Kriváň. Ten zas*aný Level 18, Petržalka Hafen, nie a nie prejsť. Koniec záznamu.

Cigi goooooo




Posledná zmena dňa Utorok, 28 September 2010 15:39  
Comments (2)
joooj, sci-fi ja strasne rad
2 Nedeľa, 03 Október 2010 11:49
jox
tak toto bol iny ulet, az za hranice znameho vesmiru, skoda ze niesi scenarista, ale ked vydas raz nejaku knihu, dufam ze spravis autogramiadu...
zas pekný report
1 Utorok, 28 September 2010 19:09
piranha
Vďaka Šalát, ešte že ťa máme. :)
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Otvárame šalátový bar... zmesku nedokončených, neupravovaných a nekorigovaných článkov (resp. ich zárodkov) a myšlienok, ktoré pre Vás vypotil šalát

Nájdete ich v sekcíi "Klubové informácie" , až po prihlásení...

(len pre členov RC Drift team-u)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 915565

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok