RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report - 3

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report
1
2
3
4
Všetky stránky

 

 


Blížime sa do finále. A-kategória otvára svoje brány a hneď v úvode stavia proti sebe Jumba, ako víťaza Bčka, proti Shadowovi, ako víťazovi kvalifikácie. Zóny sú ale preč a všetko je otvorené. Shadow začína bez rešpektu a Jumbovi nepomáhali ani najazdené metre z Bčka. Ako tak ho stíha, no rýchlosť plodí chyby. Shadow teda po peknej dráme postúpil. Druhé semifinále, Šalát proti Tiborovi. Opäť sa stretli dvaja starí známi súperi. Šalátovi sa síce v kvalifikácií darilo viac, ale v týchto finálových jazdách to tak slávne nie je. Šalát dopláca na splodené chyby, keď sa v prenasledovaní Tiborovej čiernej mamby nedíva na svoje auto a skacká po pukliciach ako škôlkar po mláke pred domom.


Tiborova mamba


Tretí súboj a v ňom hlavní protagonisti, Cigi a Piranha. Ak sa nemýlim, je to prvý postup priamo do Ačka pre Cigiho. Piranha, starý harcovník s TRFkom mu ale nedoprial radosti z ďalšieho postupu. Svojim Cuzcom utekal Dmaxu čo mu sily stačili a keďže sedlá elektroniku od Novaku, sily tam mal dosť. Posledný boj o semifinále sa odohral medzi Joxom a Lukym. Jox ako skúsený A-čkar a Luky ako nebezpečný, no stále nie neporaziteľný nováčik. Tu ale prišlo prekvapenie, ktoré nebolo ničím prekvapujúcim pre toho čo jazdu videl. Luky ukázal Joxovi, že jeho veTTerán úž s dychom nestačí a na takejto pomerne rýchlej trati sú karbónoví chrti na neudržanie. Luky tak postúpil do semifinále.

Kapitánov denník, hviezdny dátum 42290.5 . Dnes sa k nám priblížil romulanský krížnik triedy Xel-Tor. Požadujú od nás dokumentáciu k tomu prevratnému spôsobu dopravy. Naša posádka je ale totálne demobilizovaná. Polovica stál zvracia a druhá nevie chodiť rovno, len bokom. Palubný počítač sa dostal k tajným záznamom a jeho plnointeligentné plazmonické jadro sa zoznámilo s touto technológiou pohybu. Keď som dnes vydal príkaz na prelet okolo krížnika, automatické ovládanie vyhodnotilo Drift ako ideálny spôsob pohybu a natáčalo provu lode neustále proti cieľu. Prikázal som komandérovi Rykardovi prebrať manuálne riadenie, no on rovnako ako autopilot, driftoval okolo. A ešte k tomu  dosť horšie, skoro dostal hodiny a škrkol o romulanov, amatér. Poslal som ho radšej utierať tie Pthrálske pozdravy, čo sa prežrali až na palubu 3. Koniec záznamu.



Posledná zmena dňa Utorok, 28 September 2010 15:39  
Comments (2)
joooj, sci-fi ja strasne rad
2 Nedeľa, 03 Október 2010 11:49
jox
tak toto bol iny ulet, az za hranice znameho vesmiru, skoda ze niesi scenarista, ale ked vydas raz nejaku knihu, dufam ze spravis autogramiadu...
zas pekný report
1 Utorok, 28 September 2010 19:09
piranha
Vďaka Šalát, ešte že ťa máme. :)
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Pribudla nová položka v hlavnom menu a to "Video galéria", postupne popridávame aj staršie videá.

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916879

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok