RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 09 / Report - 2

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 09 / Report
2
3
Všetky stránky

 

Skupina B – Tam už čakal nabudený Drifo a proti nemu nik menší ako Adam. Adam ale zúročil získané skúsenosti a najazdené kilometre a ukončil tak Drifovu spanilú jazdu. Druhý Bčkový súboj, to bol Luky a Maťo. Luky zaradil tretiu svetelnú a aj nepriek tomu, že rýchlosť mu uberala na kráse, na Maťove šmýkanice to stačilo. Nasledoval súboj Shadowa s českým „bratom“ Happym. Shadymu sa vôbec nedarilo a len tak tak sa pozdiebral až v treťom kvalifikačnom kole. Happy si ešte len stále zvykal na našu trať a povrch, takže o to ľahšie to Shady aj mal .Nakoniec sa mu podarilo Happyho vyradiť a mal možnosť zachrániť si česť a bodový zisk do CUP tabuľky. Po tejto paráde nasledoval súboj priam epický. Tommy proti Jerrymu J Tieto dve notoricky známe kreslené postavičky sa naháňajú už roky a dnes sa stretli dokonca na Drifte J Síce, nejako pomenený, keď Tommy bol ten menší a Jerry ho prerástol o dobrý meter. Tommy ale nezostal nič dlžný povesti chladnokrvného pretekára a nedbajúc na súpera, nemajúc strach a rešpekt, poslal aj druhého zástupcu česko-moravských „luhú a hájí“ do.... no do hája J Ale treba uznať, ze sa Jerry držal statočne.

Potom, hmm..skrátene, Adam vs. Luky, postúpil Luky. Shadow vs. Tommy, postúpil Tommy. Finále Bčka tak bolo medzi Tommym a Lukym. Obaja predviedli slušnú jazdu, aj keď mi nedá nepoznamenať, že odborným okom ich jazda nebola nič moc. Obaja príliš tlačili na pílu, obaja prestrelené drifty, obaja rovnako v adrenalínovom opojení nehladiac na presnosť, no tlačiaci rýchlosť do aleluja. Tento „overdrifting“ išiel ale o niečo lepšie Lukymu a tak postúpil do Ačka.

Policia aku ju mame radi :D

A sme v A skupine. Víťaz kvalifikácie Piranha dostal pod kolesá Lukyho. Ten ale už mal za sebou nejaký ten súboj a dobre zahriate auto aj ruky. Oddýchnutý Piranha sa ani nestačil otočiť a uvedomiť, kde jeho auto je a Luky už prestreloval tretiu zákrutu. Nedal sa, tlačil a dobiehal, no verdikt rozhodcov v závere bol jasný, Luky postúpil. Piranha tak kvalifikačné víťazstvo nepreteavil do postupu a ukázal, že nie je nezmylom, nasadiť ôsmeho proti prvému. Prvý to nemá aj tak nikdy ľahké.

Druhá klasika, Jox vs. Marcel. Na veľké prekvapenie Jox svojim vyrovnaným štýlom a ladnými pohybmi deklasoval Marcela. Toho samotná prehra ani tak nemrzela, veď ešte stále ho poháňal zbytkový alkohol po stužkovej, no vytriezvenie a prirodzený strach o umiestnenie v celkovom poradí ho postavil na nohy. Tŕpol, ako dopadne ďalší súboj a verím tomu, že držal palce „cezpoľnému“ reprezentantovi, Best-manovi. On totiž nastúpil proti Šalátovi, pred ktorým má Marcel náskok len pár bodov. Ak by Šalát bodoval v prvej trojke, ajajaaaaj...

Marcel ale mal šťastie a Šalát svoju jazdu takpovediac pos*al, ako nemluvňa čerstvú plienku, keď v závere dva krát nezmyselne vyrobil nevynútené chyby a prepočítal puklice v dlhej zákrute. Best man tak po peknom a vyrovnanom výkone postúpil do semifinále. Šalát smúti, Best man sa teší a Marcel skrýva svoju nevýslovnú radosť J Posledný základný súboj, Tibor- Dodo. Tiborovi sa v poslednej dobe nedarí ako by chcel. Ani dnes na Doda nestačil, lebo ten jazdil štýlom Zenmajstra Joxa a tak zaslúžene žal slávu. Aj keď o tú mu v kláštore vonkoncom nejde, prchavá sláva a pozemské statky, fuj!



Posledná zmena dňa Utorok, 07 December 2010 12:53  
Comments (1)
kung pao
1 Utorok, 07 December 2010 17:29
jox
pekne cinske prisady si pouzil... :)
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Otvárame šalátový bar... zmesku nedokončených, neupravovaných a nekorigovaných článkov (resp. ich zárodkov) a myšlienok, ktoré pre Vás vypotil šalát

Nájdete ich v sekcíi "Klubové informácie" , až po prihlásení...

(len pre členov RC Drift team-u)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916224

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok